- Vi er klare og løpet kan begynne

88 team og nærmere 600 sjåfører, kartlesere og servicearbeidere har sjekket inn før start, og i natt er det meldt snø.
Det bekymrer ikke markedssjef Jan Erik Thaulow i det hele tatt.


- Løpet er planlagt til minste detalj, og arrangørstaben er meget rutinert. Den enkelte funksjonær vet hvilke arbeidsoppgaver han eller hun har, så jeg kommer til å sove godt i natt før startskuddet går klokken ti lørdag morgen, sier Thaulow.
I går sjekket førerne inn i sekretariatet som var flyttet fra Lygna skisenter til Bilskaden Hadeland på Jaren. Med NM-status for første gang på seks år, er alle på plass for å gjennomføre nærmere 81 kilometer fordelt på de seks fartsetappene. 15 R5-biler stiller til start i tillegg til de beste i nasjonal klasse. Fra NMK Hadeland stiller Lars Morten Berntsen, Edvall Martin Stenberg, Jan-Widar Jahrmann, Tommi Kristiansen og Martin Stenberg som sjåfører mens Jørgen Nordhagen, Arne-Ingar Stulen, Stian Kristiansen og Trond-Håvard Østheim er kartlesere.
- Rally Hadeland blir en utmerket test opp mot VM-runden i Sverige om to uker. Både Henning Solberg og Mads Østberg får kjørt bilene sine på snø, sier Jan Erik Thaulow.
At innsjekkingen ble lagt til Bilskaden Hadeland, var ingen tilfeldighet. Medeier og driftssjef Trond Wang er lidenskapelig bilinteressert og var i mange år en del av Terje Morstads team i rallycross. Til rallysporten ble han headhuntet av mangeårig løpsleder Harald Østheim, som i år assistent for løpsleder Bjørn Gulbrandsen.
- Vi sa ja til å ha innsjekkingen i våre lokaler fordi det er ekstra hyggelig å få besøk av så mange fra rallymiljøet. Dessuten ligger det markedsføring i år være med, sier Trond Wang.
Se også Facebook:
https://www.facebook.com/events/1951183534978740/?active_tab=discussion

Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"