Snørikt under Rally Hadeland 2018Det skal i alle fall ikke stå på brøytekantene under årets Rally, noe vi ikke har kunnet levere på flere år. I tillegg har vi sørget for skikkelig vakthold som dere ser.

Med så mye snø kommer også nye utfordringer. Oppfordringen til årets publikum er klar, ikke gå i veien etter at løpet har startet. Med så høye kanter, er det ikke lett å komme seg unna når bilene kommer på full fart. I tillegg er det ikke like lett å høre da mye av lyden blir borte i snøen. Ta vare på hverandre slik at vi unngår ulykker der publikum er involvert. Motorsporten har ingen å miste så tenk dere godt om vdr plassering. Bilene kan komme lenger ut av veien en du tror, så følg anvisningene fra Sikkerhetsbil og funksjonærer.

NMK Hadeland oppfordrer publikum som skal ut i skogen å se på og benytte seg av plassen rundt Åstjern Hytta (kjør opp fra Brandbu sentrum) eller Setra ned i Helgedalen (kjør inn fra R4 nede i Lygnabakka mot Eina). Her vil det være brøytet opp parkering.

Løypesjefen er som tidligere år like streng når det gjelder utplassering av utstyr før løpsstart. Alt som blir plassert ut uten at det er avtalt vil bli fjernet natt til lørdag. Så de som ønsker å plassere ut ting før løpsstart oppfordres til å avtale dette på forhånd.
Dette kan gjøres på tlf: 971 00 125

Første bil starter kl: 12.29 på Løvbrøtte etappen, etter dette vil det gå slag i slag frem til målgang ca 16.25 på Hadeland Gjestegård.

NMK Hadeland ønsker velkommen til snørik fartsfest.Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"