NMK Hadeland kan melde om kjempeforholdDet later til å bli kanon forhold til helgens Rally Hadeland.


Det er bestilt sol og strålende vær og noen få kuldegrader, slik at publikum ikke skal behøve å fryse for få med seg fartsfesten.

Arrangøren anbefaler publikum som ønsker ut å se på å reise opp til Åstjern hytta. Her vil det være parkeringsmuligheter i tillegg til enkel servering om noen ønsker seg litt varmt i kroppen mellom omgangene. Alle etappene kjøres to ganger med kun en kort pause i mellom.

Det er også mulighet til å komme inn til Helgedals etappen fra R4 nede ved Eina vannet, her er det noe mere begrenset med parkeringsmuligheter, kun plassen helt inne ved løypa kan benyttes. Parkering langs veien tillates ikke.

Alle veiene stenges kl 10.00 for almen ferdsel, slik at for de som ønsker seg inn på etappene må dette evt skje før 10.00. Dette er forøvrig ikke å anbefale, da det er få muligheter til å parkere inne på etappene, i tillegg vil det foregå gjennomkjøring på alle etappene mellon kl 07.00 og 10.00 slik at det vil være mye trafikk.

Første bil starter på Løvbrøttet som er første etappe, kl: 12.29
Åstjern starter 12.50, mens Helgedalen starter 13.19. Det vil så bli en liten pause, før andre runde setter i gang.

Det oppfordres at publikum holder seg i ro og ikke begynner å gå i veiene. Følg sikkerhets anvisningene i menyen til venstre, slik at vi unngår ulykker og skader på person og natur.

Det vil i løpet av natt til lørdag være funksjonærer ute i løypa. Alle ting som er plassert ut uten at løypesjef Trond Vidar er kontaktet (97100125) vil da bli fjernet. Dette for å unngå all forsøpling som dette medfører. Om alle sørger for å oppføre seg eksemplarisk, følger funksjonærenes anvisninger og tar med seg all søppel etter løpets slutt, kan vi regne med at det også neste år vil bli arrangert Rally Hadeland.

Arrangøren er helt avhengig av det gode forholdet vi har til grunneier og oppsittere for å få lov til å kjøre på disse veiene.

NMK Hadeland ønsker med dette deltagere, publikum og funksjonærer velokmmen til Rally Hadeland 2017


Norsk Motor Klubb - "NMK Rallysystem"